ERDON Helyi hírek

2013.07.21. 14:34

Ismét megszervezték az olajgyűjtés

Sokadik alkalommal szervezte meg az EKE 91 Nagyvárad-Bihar a hagyományosnak számító használtolaj-gyűjtést július 20-án szombaton öt helyszínen.

Sokadik alkalommal szervezte meg az EKE 91 Nagyvárad-Bihar a hagyományosnak számító használtolaj-gyűjtést július 20-án szombaton öt helyszínen.

Július 20-án, szombaton 10 és 15 óra között várták az EKE-tagok a környezettudatos nagyváradiakat a város öt helyszínén, hogy leadják összegyűjtött használt, égett étolajukat. Ezúttal összesen 440 liter olaj gyűlt össze. Mint mindig, most is a Rogériuszi piac melletti parkolóban gyűlt össze a legtöbb: 175 liter. Továbbá a Széles utcai (Decebal) piac mellett 100 liter, a Lotus parkolójában 75 liter, a központban 60 liter, illetve a vár melletti Grivitei utcán 30 liter olaj. Utóbbi gyűjtőpontot lakossági kérésre hozták létre, ennek ellenére itt elég kevés olaj gyűlt össze, de még mindig több, mint az Őssi piac melletti ponton, amelyet fel kellett adni az érdeklődők hiánya miatt. Tiponuţ Tibor az EKE 91 Nagyvárad-Bihar elnöke elégedett az eredménnyel, hiszen a nyári hónapokban mindig kevesebb olaj gyűl össze. Az akcióban résztvevők ezúttal is tombolajegyet kaptak ajándékba. A sorsolás eredményéről a sajtón és személyesen is értesítik a nyerteseket. A következő olajgyűjtés három hónap múlva lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!