ERDON Helyi hírek

2012.09.20. 15:01

Mobilitás Hete Váradon

A Nagyváradi Közszállítási Vállalat (OTL) a ProBikers Egyesülettel, valamint a Metropolisz Övezettel közösen szervezi meg pénteken a Villamos-Bicikli-Gépkocsi elnevezésű versenyt, a Mobilitás Európai Hete rendezvénysorozatain belül.

A Nagyváradi Közszállítási Vállalat (OTL) a ProBikers Egyesülettel, valamint a Metropolisz Övezettel közösen szervezi meg pénteken a Villamos-Bicikli-Gépkocsi elnevezésű versenyt, a Mobilitás Európai Hete rendezvénysorozatain belül. Az indulás 16 órától lesz a Lotus Market, a Körös nagyáruház, valamint a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal elöl, s a rogériuszi Magnólia-térre érkeznek majd meg. A szervezők várják az érdeklődő váradiakat, hogy fogadják a résztvevőket az érkezésnél. Ugyancsak a Magnólia-térre hívja a biciklizni szeretőket a Pro Bikers Egyesület, hogy vegyenek részt a Critical Mass rendezvényen, mely ugyancsak pénteken, 17 órától kezdődik. A résztvevők a térről indulnak, majd a Transilvaniei utca, Dacia sugárút, Petőfi park, Fő utca, Magheru sugárút, Independenței utca, Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, T. Vladimirescu, Principatelor Unite, Călărașilor, Decebal, Coposu, Transilvaniei útvonalat teszik meg, ezt követően pedig visszaérnek a Magnoliei térre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!