ERDON Helyi hírek

2011.05.21. 08:18

Borkóstoló és politikai fórum

<p>Szatmár megye — Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár megyei szervezete politikai fórummal egykekötött borbemutatót szervez a szatmárnémeti Demokrácia Központban jövő kedden, május 24-én délután fél héttől. A rendezvény meghívott előadója Borbély Zsolt Attila aradi közíró, az EMNT Országos Elnökségének egyik jegyzője.</p>

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár megyei szervezete politikai fórummal egykekötött borbemutatót szervez a szatmárnémeti Demokrácia Központban jövő kedden, május 24-én délután fél héttől. A rendezvény meghívott előadója Borbély Zsolt Attila aradi közíró, az EMNT Országos Elnökségének egyik jegyzője, aki 199o óta az erdélyi magyar közösség fiatal politikusaként az RMDSZ belső ellenzéke egyik jelentős személyiségének számít. ”Nemzetpolitikai paradigmák a rendszerváltás után” című vitaindító előadásában a nemzeti oldal önszerveződésének szükségességét is kifejti a jelenlévőknek, mely a borbarátok körén túl a polgári értekeket vallók számára hordoz üzenetet. A borkóstoló keretében bemutatásra kerülő borsor palackjai a világ legjobbjai közé tartozó neves magyarországi pincékből kerülnek ki, három az Alföldről, három Balatonfelvidékről, három pedig Eger környékéről. Borbély Zsolt Attila az új magyar kormány törekvéseit, az RMDSZ-en kívüli politikai önszerveződés eddigi eredményeit is taglalja majd. A rendezvényen való részvétel feltételeiről a 0261-768110-ás telefonszámon lehet érdeklődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!