ERDON Helyi hírek

2010.11.09. 06:42

Telefonszámla szolgáltatás nélkül

<p>Tavasz óta nem működik a vezetékes telefon Bikfalván, Lisznyóban, Lisznyópatakon és Sepsimagyaróson, mert ellopták a telefonkábelt — a számlákat azonban küldi a társaság, mintha mi sem történt volna.</p>

Ráadásul egyre-másra jönnek a mobiltelefon-ügynökök is, mintha összebeszéltek volna a vezetékes szolgáltatóval — sérelmezik az érintett falvak lakói. Ráduly István polgármester szerint nem kell kifizetni a számlákat, de szótlanul sem kell tűrni, hanem írásban panaszt kell tenni a cégnél, annak a feladata megoldást találni.

Utánajártunk, és a Romtelecom ügyfélszolgálatánál mást közöltek: a szerződés értelmében a havi bérleti díjat akkor is ki kell fizetni, ha nem működik a vonal — a meghibásodás kijavítása és a szolgáltatás újraindulása után azonban a holt időszakra kifizetett pénzt levonják a számlából arányosan.

Arra nem sikerült választ kapni, hogy mégis mikor lesz vége a kényszerű telefonszünetnek, erre vonatkozóan csak az érintettek nyújthatnak be panaszt, és igényelhetnek tájékoztatást, szóban vagy írásban. Az 1930-as számot kell hívni, majd az automata eligazítását figyelve több lépcsőn át lehet élő kapcsolatba kerülni az ügyeletessel.

(www.3szek.ro)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!