ERDON Helyi hírek

2010.11.08. 12:08

Előjegyzések a kettős állampolgárságra!

<p>Arad, Bihar, Kolozs, Szatmár, Szilágy, temes megyék lakosai a KOLOZSVÁRI magyar főkonzulátuson előjegyeztethetik magukat. Más megyék a csíkszeredai főkonzulátuson, vagy a Bukaresti külképviseleten kérhetnek időpontot.</p>

A Magyar Köztársaság Kolozsvári Főkonzulátusa értesíti a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a kedvezményes honosítással kapcsolatos ügyintézésről tájékoztatást és kérelem nyomtatványt az www.allampolgarsag.gov.hu honlapon vagy konzuli ügyfélfogadó helyiségünkben kinyomtatva találnak.
A 2011. január 1-vel alkalmazandó módosított 1993. évi LV. törvény szerinti ügyintézés rendjével összefüggésben tájékoztatjuk, hogy az ügyfelek fogadása előzetes regisztráció és időpont egyeztetés alapján történik. A Főkonzulátus 2010. november 8-tól a 0264-590-561 telefonszámon vagy személyesen fogadja az ügyfelek bejelentkezését. Cím: Piata Unirii nr.23. I. em. Kolozsvár. Konzuli kerület: Arad, Bihar, Kolozs, Szatmár, Szilágy, temes megyék.
Más megyék
Más megyék a csíkszeredai főkonzulátuson, vagy a Bukaresti külképviseleten kérhetnek időpontot. A csíkszeredai főkonzulátus példaul a következő számokon hívható: 0266-207-335 vagy 0266-207-336.
Az ügyintézés más fontos részeiről információk itt: www.allampolgarsag.gov.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!