ERDON Helyi hírek

2010.09.23. 15:53

Októberben műtik Angelot

<p>Nagyvárad - Az októberi hónap folyamán végre megműthetik azt az egy éves daganatos kisfiút, akinek gyűjtést szerveztünk kórházi kezelésének anyagi fedezése érdekében. Segítsenek a kis Angelonak.</p>

Gyökeres Angelo gerincén hét hónapos korában vették észre a szülők, illetve az orvosok a daganatot, melynek a fejlődését már nem állíthatta meg a gyógyszeres kezelés. A Kolozsváron végzett operáció során nem tudták az összes ráksejtet eltávolítani ezért újabb beavatkozásra van szükség. Angelo édesapja, Gabriel még július végén kereste meg a szerkesztőségünket annak reményében, hogy olvasóink segíteni tudnak majd a gyermek költséges kezelésének és műtétének az anyagi fedezésében. A második beavatkozáshoz körülbelül 2000 euróra lenne szüksége a családnak, ami az apa cipőgyári és az anya gondozónői fizetéséhez viszonyítva hatalmas összeget jelent. Gabriel elmondta, hogy az augusztusi felhívás óta körülbelül 1700 RON gyűlt össze a bankszámlájukon.

Sokan segítenek a családnak kisebb-nagyobb összegekkel, de - a közelgő műtétre való tekintettel - sokan adtak kölcsön is. A műtétre októberben kerülhet sor, Kolozsváron. Két professzor vállalta a beavatkozást, akik arra intették a szülőket, hogy minden eshetőségre készüljenek fel. A család, illetve Angelo továbbra is számít olvasóink segítségére. Aki úgy gondolja, hogy tud segíteni a családon, pénzadományát átutalhatja a következő Banc Post-os bankszámlaszámra: COD IBAN: RO56BPOS05407086442RON01, Gyökeres Gabriel nevére. Aki fel szeretné venni az apával a kapcsolatot, az hívja a 0757219063-as telefonszámot. A szülők lehetővé teszik azt is, hogy az adakozók személyesen is felkeressék a kis Angelot.

Mészáros Tímea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!