ERDON Helyi hírek

2010.07.19. 07:59

Augusztusban Öröm Fesztivál

<p>Szatmár megye - Bizonyára sokak számára meglepetésként hat az a tény, hogy augusztus 5. és 8. között olyan neves zenekarok koncerteznek Nagykárolyban, mint Ganxsta Zolee és a Kartel vagy a Quimby.</p>

Nem álom, ez a valóság! Hágen Roland, a nagykárolyi termálstrand működtetője már régóta megálmodott egy színvonalas fesztivált, amelyet ezen a nyáron valóra is váltott, ugyanis az első alkalommal megrendezett Nagykárolyi Öröm Fesztivál augusztus 5-8. között kerül megrendezésre, az üdülőtelep mellett jelenleg épülőfélben lévő területen. Az esemény helyszínén a számos neves zenekar mellett (Ganxsta Zolee és a Kartel, Quimby, Hooligans, Pannonia All-stars Ska Orchestra…) több színész, illetve komikus is fel fog lépni, ezen kívül a jelenlévők láthatnak freestyle foci-bemutatót meghívott “labdazsonglőrökkel”, valamint főzőversenyen is részt vehetnek, amelyet a televízióból már jól ismert Kozi és Döme fog vezetni. A szervezők ezen kívül pedig számos meglepetéssel várják az érdeklődőket az eddigi legnagyobb méretű nagykárolyi fesztiválra.

Árajánlatok a fesztiválra

Az érdeklődők elővételben is vásárolhatnak hetijegyeket, melyeknek az ára 130 lej (a határon túlról érkezők számára 8000 forint), a helyszínen pedig 160 lej (10 000 forint). A szállással kapcsolatban több választási lehetőségük van a turistáknak. Egy faházikó 24 órára 50 lejbe (hozzávetőlegesen 3500 forint) kerül, egy lakókocsiért viszont 60 vagy 70 lejt (4500-5500 forint) kell fizetni a nagyságtól függően. A tehetősebbek hotelszobákat is bérelhetnek a termálstrand melletti motelben, ezeknek az ára 100 lej (7000 forint) egy éjszakára. A sátorozás jóval olcsóbb, ugyanis egy sátorhely ára egy éjszakára 15 lejbe (1000 forint) kerül, sőt ez az összeg magába foglalja a napi strandbelépőt is.

Fellépők a NÖF-ön

Együttesek: Quimby, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kowalsky meg a Vega, Hooligans, Ladánybene 27, Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), Irie Maffia, Folk Error, DJ Palotai, Ritmo Latino, Geronimo, Deity, Forever’s, Knock Out. Komikusok, színészek: Rokker Zsoltti, Badár Sándor, Boka Gábor, Buzás Mihály, Silló Színház, Orosz György (Mikroszkóp Színpad).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!