ERDON Helyi hírek

2010.04.09. 13:27

Nemzetközi zsűri díjazza a legjobbakat

<p>Nagyvárad - Hétvégén a Sas palota alatt található studióteremben kerül sor az Euro Foto Art által szervezett Nemzetközi Fotószalon pályázatára beérkezett fotók zsürizésére.</p>

A Fotóművészet Nemzetközi Szövetsége, a Romániai Fotóművészek Egyesülete, a Bihar Megyei Tanács és a nagyváradi Polgármesteri Hivatal védnökségével megszervezett Fotószalon témája egy összeurópai imázskép volt. Első alkalommal 15 évvel ezelőtt szervezte meg a fotószalont Tóth István a Romániai Fotóművészek Egyesület, és az Euro Foto Art Egyesület elnöke.

Az európai szinten is egyedülálló pályázatra mintegy ezer fekete-fehér és színes alkotés érkezett a világ 26 országából. A nemzetközi zsűri elnöke Willy Suys M.FIAP (Luxemburg). A zsűri tagjai: Marcello Materassi E.FIAP/s, MFIAP (Olaszország), Kurt Batschinski E.FIAP (Ausztria), Georg S.Holzmann E.FIAP, Hon E.FIAP (Németország), és Tóth István (Románia). A díjazásra május 9.-én kerül sor az Euro Foto Art Galériában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!