ERDON Helyi hírek

2010.03.03. 12:05

Nőknek olcsóbb a színházjegy Marosvásárhelyen

<p>Marásvásárhely - A nőnap tiszteletére különleges kínálattal várja a hölgyeket a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata.</p>

Március 5-9. között egylejes  belépővel tekinthetik meg a műsorra tűzött előadásokat. Március 5-én a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban Müller Péter és Seress Rezső Szomorú vasárnap című kamaramusicaljével indul a nőnapi sorozat, amelyet szombat este 7-kor Závada Pál Bethlen című történelmi játéka követ a nagyteremben.

Március 7-én, vasárnap fél 8-tól a társulat legújabb produkciója, Luigi Pirandello Hat szereplő szerzőt keres című előadása lesz látható, míg az utolsó, keddi kedvezményes esten a kisteremben Spiró György Prah című nagysikerű színdarabjával zárul a nőnapi sorozat - írja az Új Magyar Szó című bukaresti napilap.

Az urak társaságában érkező hölgyek és kisasszonyok számára az elővételben is megvásárolható tiszteletjegy ára egy lej. A férfiaknak szóló belépő teljes ára tizenöt lej.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!