ERDON Helyi hírek

2010.03.11. 13:05

Kalózok támadása Nagyváradon

<p>Nagyvárad - Habár Nagyváradon nincs tenger, az olasz Bellucci cirkusz mától mégis igazi nyíltvizi hangulatot teremt a Lotus bevásárlóközpont parkolójában.</p>

Aki belép a cirkuszsátor bejáratán, egy kalózhajón találhatja magát, és megismerkedhet Emirtuk kapitány történetével, aki elvesztette feleségét, és attól a pillanattól kezdve rettenetesen viselkedik az emberekkel. Néhány kalóz azonban segítségére siet, hogy megtalálja az örök boldogságot.
Ezt a történetet adja elő a cirkuszi mutatványok és látványosságok eszközével a Bellucci cirkusz, meséli Sonny Medini a társulat igazgatója a sajtó munkatársainak. A másodjára Nagyváradra látogató cirkusz teljesen új produkcióval örvendezteti meg a publikumot, amelyből nem maradhatnak el az akrobatamutatványok, látványos showelemek, és egy sor exotikus állattal - törpeviziló, fókák, kígyók, leguánok, pingvinek, óriásteknő - is találkozhatnak a nézők, de akinek ez sem lenne elég, az krokodilokat, cápákat, piranhakat is láthat majd. Mindemellett számos meglepetés várja majd a közönséget.
A társulat március 21-ig minden nap bemutatja Váradon az örök boldogságot kereső kapitány történetét - hétköznapokon este hat órától, szombaton és vasárnap fél négytől és hat órától kezdődnek az előadások. Jegyeket két szektorba lehet váltani: az egyik szektorba a felnőttjegy ára 35 lej, a gyerkejegyé pedig 30 lej. A másik szektorban a felnőttjegy 30 lejbe, a gyerekjegy pedig 25 lejbe kerül. Fontos részlet, hogy az előadásokat az időjárási viszonyoktól függetlenül mindennképp megtartják, a cirkuszsátor ugyanis fűtve lesz.

Pap István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!