ERDON Helyi hírek

2008.10.12. 14:49

Új ötletek a diákszervezetnél

<p>Nagyvárad - A Student Pro Szövetség, mely az Állami Egyetem diákszövetségeinek ernyőszervezete szombaton tartotta az új tanulmányi év első általános gyűlését melynek fő témája az ez évi programok megbeszélése és az új tagok felvétele volt.</p>

Az Állami Egyetem tanácstermében összegyűlt diákszervezetek képviselői először a diákszervezetek jelentőségéről, szerepéről és működéséről, majd pedig a szövetséget érintő problémákról és annak megoldásairól tartottak megbeszélést. Raul Viorel Derecichei, a szervezet elnöke elmondta idén is megszervezik a szokásos rendezvényeket, ugyanakkor a tagszervezetek új ötleteire is nyitottak. Felmerült egy diákújság és egy on-line rádió létrehozásának ötlete is, aminek minden bizonnyal nagy sikere lenne a hallgatók körében. Végezetül pedig ismertették a szövetség népszerűsítését szolgáló új marketing kampány részleteit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!