ERDON Helyi hírek

2008.04.18. 18:48

A Kóczbabák nyerték a Ladik médiavetélkedőt

<p>A Szatmári Friss Újság Ladik médiavetélkedőjének megyei döntőjére tegnap került sor a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont dísztermében. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/flv-A%20K%C3%B3czbab%C3%A1k%20nyert%C3%A9k%20a%20Ladikot_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://media.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A döntőbe jutott 8 csapatnak 5 feladatot kellett teljesíteni. A zsűri tagjainak — Szász Piroska igazgató, Nagy Anikó színművész, Elek Anikó főszerkesztő és Bereczky Zsolt menedzser — döntése alapján a következő helyezés született: 169 ponttal a versenyt a Kóczbabák csapat nyerte, második helyen végzett a Költőtoll csapat (166 p), harmadik helyen végzett a Hírvivők, a Csomaközi Tudorkák és az Eliade Tudorkák csapata (164 p), negyedik lett a Hírvadászok újratöltve (145 p), ötödik a Firkászok (148) és hatodikként végeztek a Rikkancsok (145 p.) A győztes csapat képviseli Szatmár megyét május 23-24-én, Szolnokon megrendezésre kerül nemzetközi döntőn, a csapat nyereménye ugyanakkor egy osztálykirándulás is. A vetélkedő minden résztvevő csapata és felkészítő tanára oklevelet és ajándékot is kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!