ERDON Buli

2014.03.27. 11:31

Electric Castle: napi bontás

Közzétették az Electric Castle elektronikus zenei fesztivál napra lebontott programját, amely a főbb fellépőket tartalmazza, a több mint százból.

Közzétették az Electric Castle elektronikus zenei fesztivál napra lebontott programját, amely a főbb fellépőket tartalmazza, a több mint százból.

Finisbe ért a szervezőmunka a bonchidai Bánffy-kastélynál június 19 és 22 között tartandó Electric Castle elektronikus zenei fesztivál kapcsán. A tavaly első ízben, nagy sikerrel megrendezett zenei programzorozat az első romániai fesztivál, amelynek keretében egy kastélyban és környékén tartanak élő elektronikus zenei koncerteket. Az idei Electric Castle-en – amelynek mottója Bigger, Stronger, Better (nagyobb, erősebb, jobb) – négy napon keresztül öt színpadon több mint 100 előadó lép fel.

Ők azok

A program tehát összeállt. Eszerint június19-én a következők lépnek fel: Die Antwoord, Dub Pistols, Chris Liebing, Akua Naru, Wilkinson, Delta Heavy, Subcarpati, Slow Magic, Aria Urbana, King Shiloh Soundsystem, Arms and Sleepers, The Model. 20-án: Thievery Corporation, Foreign Beggars, Oliver Kolektzi, The Freestylers, DJ EZ, Maribou State, Channel One Soundsystem, The Correspondents, Pedestrian, Ada Kaleh. 21-én: Bonobo, DJ Fresh, Sasha, Rangleklods, Silent Strike, CTC, Grimus, Pop Killers, Mungo s HI FI, Tesco Disco, OK Corral, Mihai Popoviciu. A zárónapon, 22-én: Rusko, Gramatik, Kraak and Smaak, Adam Freeland, Fred V & Grafix, Gramophonedzie, Suie Paparude, Notes and Ties Orchestra, Ishome, Village, Egokind, Clap!Clap!, Shiver.

Mint már jeleztük, idén eleve egy nappal hosszabb lesz az EC. Ráadásul újabb nagyobb dobásra készülnek: idén már hirdetik magukat és árusítják a belépőket a bonchidai fesztiválra külföldön is. Magyarországon, Angliában, Hollandiában és Belgiumban terjeszkednek ilyenformán.

Szeghalmi Örs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!