Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.15. 14:22

Hárman jelentkeztek a kazinbarcikai kórház működtetésére

<p>Kazincbarcika - Nyilvános pályázatot írt ki a Kazincbarcikai Városi Kórház hosszú távú működtetésére Kazincbarcika Önkormányzata. A pályázat benyújtási határideje november 15-e volt. A délelőtt 10 órakor kezdődő nyilvános, közjegyző által felügyelt tenderbontáson kiderült: hárman pályáznak a kazincbarcikai városi kórház üzemeltetésére - értesültünk Maros Évától, a kazincbarcikai önkormányzat sajtószóvivőjétől. <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/kormanyprogram.pdf"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/SysRes/Sites/BOON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Kormányprogram</B></A></p>

Az október 12-ei rendkívüli képviselőtestületi ülésen döntöttek a kazincbarcikai városatyák úgy, nyilvános pályázatot írnak ki az önkormányzat közfeladatát képező egészségügyi feladatok 20 évre történő átadásáról és a hozzá kapcsolódó vagyonkezelői jog átruházásáról. Az ülésen Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere összefoglalójában kiemelte: ahhoz hogy megmaradjon Kazincbarcika kórháza, a hosszú távú működtetésbe adás az egyetlen járható út. A péntek délelelőtt történő tenderbontáson három cég adta be pályázatát.

Három a pályázó
A pályázatok felbontási sorrendje a következő volt.
Az első pályázó Debreceni Egyetem, Debrecen Egyetem tér 1.
Második pályázó a Hospinvest Zrt, Budapest, Megyeri u 53.
A harmadik pályázó a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház- Miskolc, Pf 3501- és Medcenter Egészségügyi Szolgáltató Kft , Kaba, Béke u 1.

B. Gy.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!