Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.06.12. 16:33

Therionék a szerkesztőségünkben

<p>A svéd Therion zenekar járt szerkesztőségünkben egy sajtótájékoztató erejéig. <DIA alt="Therion a szerkesztőségben" height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Therion_a_szerkeszt__337_s_gben/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Therion a szerkesztőségben" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A svéd Therion zenekar szombaton este 8-tól lép fel a miskolci Jégcsarnokban a Miskolci Nemzeti Színház zenészeivel és énekeseivel kibővített Reményi Ede Kamarazenekarral és négy szólistával, az operafesztivál eseményeként A világhírű együttes két szólógitárosa – Christofer Johnsson és Cristian Niemann, valamint V. Molnár Judit kedden az Észak-BOON szerkesztőségében járt, ahol 40 perces beszélgetést rögzítettünk velük. A videoriport hamarosan felkerül a BOON-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!