Bihar hírei

2017.12.12. 09:03

Átadták a felújított mentőállomást

Hétfőn délben rövid ünnepség keretében adták át az érmihályfalvi felújított mentőállomást. A szeptember közepén kezdődött munkálat költségeit a helyi költségvetésből fedezték.

Hétfőn délben rövid ünnepség keretében adták át az érmihályfalvi felújított mentőállomást. A szeptember közepén kezdődött munkálat költségeit a helyi költségvetésből fedezték.Szeptember közepén számoltunk be arról, hogy nekiláttak az érmihályfalvi mentőállomás renoválásának. Az épület az önkormányzat tulajdonában van, ezért a helyi költségvetésből fedezték a 35 ezer lejes munkálatot, melynek során megjavították a tetőszerkezetet, hőszigeteltek, kicserélték a garázsajtókat, külső és belső tatarozást végeztek. A hivatalos átadásra hétfőn délben került sor, amikor a mentőszolgálat megyei központját Venter Liciniu menedzser, Adrian Stângă műszaki igazgató és Gencsi László vezető-asszisztens képviselte. Valamennyien, beleértve a helyi állomáson dolgozó munkatársaikat is, elégedetten szóltak az elvégzett munkáról.

Rendezik az udvart is

Karsai Attila alpolgármester felelevenítette, hogy legutóbb 2007-ben végeztek felújítást az épületen, mely így már igen megszolgálta az újabb gondoskodást. Nyakó József polgármester hozzátette: az önkormányzat gondoskodik még az udvar további rendezéséről, esetleg más bejárat megnyitásáról, illetve arra is figyelnek, hogy ne legyen a mentő által megközelíthetetlen városrész, utca. Az avatószalagot Nyakó József és Venter Liciniu vágta át a pár perces ünnepség végén.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!