Tündérszépek

2022.07.23. 12:44

A magyar Doktor Szöszi barna, politológiát tanul és a ringben sem tudod zavarba hozni

Magda Liliána szíve nem csak aranyból van, de óriási is. A 21 éves lány Budapeset és Pest megyét képviseli a Tündérszépek orzságos döntőjében.

Sz. A.

A 21 éves Liliána szerint minden okkal, történik, nincsenek véletlenek. Így persze az sem véletlen, hogy ő most itt van, a Tündérszépeken. Országos szépségversenyünk azért is fontos a budapesti döntősnek, mert szeretne jobban elmélyülni a szépségiparban, érdekli a fotózás, a modellkedés. A rivalizálásban viszont egyáltalán nem hisz.

Egy rózsa önmagáért virágzik, és nem azért, hogy a társaival versengjen

− vallja a mediterrán szépség, akinek nagy szenvedélye a boksz. Ez a sport magabiztosságot adott neki, fegyelemre szoktatta, megtanulta kezelni az érzéseit és az indulatait, hiszen stresszlevezetésre is tökéletes. Nagy szerelme még a spanyol, felsőfokú nyelvvizsgája is van belőle. Másodéves politológus hallgató, emellett spanyol-romanisztika szakon tanul. A sport és az egyetem mellett halmozottan hátrányos gyerekekkel foglalkozik. 

− Három nyelvből van nyelvvizsgám: spanyolból felsőfokú, középfokú portugálból és angolból. Az iskola mellett spanyoltanárként dolgozom és korrepetálok. Részt veszek egy mentor-hallgató programban, ahol olyan halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozunk, akiknek nem minden körülmény adott a tanulásukhoz − részletezte a közelmúltban a Borsnak

Liliána egyébként 160 centiméter magas, és azt gondolja, az alacsony lányoknak is meg kell adni a lehetőséget a modellkedéshez, mert a szépség nem mérhető magassággal vagy kilókkal, a szépség maga az ember, a teljes valójában. Nos, ebben hamarosan neki és a többi döntős lánynak is nagyszerű mentorok segítenek majd: háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!