Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.05. 14:12

Állva karamboloztak

<p>Nyíregyháza - El sem indult két személygépkocsi, mégis összeütköztek hétfő délután Nyíregyházán, igaz ehhez kellett egy megcsúszó kamion is. <dia width="850" height="630" alt="Állva karamboloztak 2007.11.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_llva_karamboloztak_2007_11_05_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Állva karamboloztak 2007.11.05." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/harmasmozi_ps.wmv/viewer.htmlml" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Bedugult a Mező utca hétfő délután Nyíregyházán, ahol két összetört autó állt keresztben az úton. Egy nyerges vontató tartott a Rákóczi utca felől a Bethlen Gábor utca irányába Mező utcán.

A helyszíni információ szerint a nagy tömegű jármű elé egy autó vágott be, a sofőr pedig fékezés közben félrekapta a kormányt, hogy elkerülje a balesetet. Vesztére az úttest szélén két autó állt, azokat tolta rá az útra, és a két autó összetört, de a személyi sérülés így elmaradt. A rendőrség vizsgálja a komoly kárral járó esemény körülményeit, a tűzoltók pedig segítettek a kocsikat eltávolítani az útról.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!