Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.21. 08:37

Állásbörzét rendeznek a főiskolán

<p>Nyíregyháza - A Karrier Iroda szervezésében huszonöt kiállítót várnak az egynapos rendezvényre, köztük több országos jelentőségű céget is.</p>

Állásbörzét tartanak a jövő héten, 25-én csütörtökön a Nyíregyházi Főiskolán. Már második alkalommal rendezik meg, ezúttal a főiskola B épületének most átadott Kodály rendezvénytermében – hangzott el a pénteken délelőtti sajtótájékoztatón. A Karrier Iroda szervezésében huszonöt kiállítót várnak az egynapos rendezvényre, köztük több országos jelentőségű céget is.

A cél: a hallgatókhoz minél közel hozzák a munkaerőpiac szereplőit. Az esemény elsősorban arra ad lehetőséget, hogy az érdeklődők tájékozódhassanak, felmérjék a munkaerőpiaci kínálatot, megismerhessék az adott céget és az ott alkalmazott kiválasztási technikákat. Az állásbörze alkalmával személyes kapcsolatfelvételre is lehetőség lesz, hiszen interjúszobák is rendelkezésre állnak. Ezért érdemes már önéletrajzzal menni a börzére.

A nap folyamán a kiállítók bemutatkozó előadásokat tartanak, ahol az érdeklődők közelebbről is megismekedhetnek a szervezet működésével. Vagyis, érdemes ellátogatni a Nyíregyházi Főiskola TopJob.hu Állásbörzéjére s nemcsak a főiskolai hallgatóknak, hanem a már diplomával igen, de munkahellyel még nem rendelkezőknek is.

- Sipos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!