Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.08.22. 17:28

Minden időben nyitva tarthat

<p>Nyírbátor – Szerkesztőségünk birtokába jutott az a bérleti szerződés, mely Baracsi Lajosné (bérbevevő) és a Bátor-Víz Kft (bérbeadó) között létrejött. A szerződés szerint a büfé jogosan tartott nyitva a rendezvény alatt.</p>

A szerződésben olvasható, hogy a bérbe adó 2007. május 19-től 2007. augusztus 31-ig megfelelő díj ellenében bérbe adja a Strandfürdőn lévő II. sz. büfé helyiséget Bracsinénak. A szerződés kilencedik pontjában szerepel: „Amennyiben nonstop rendezvény van a strandon, annak ideje alatt a büfé nyitva tarthat.” Ezt megerősíti a 11-es pont: „A bérbevevő a bérleti szerződés ideje alatt a strandfürdő illetve a kemping területén tartott bármilyen rendezvény alatt (városi, megyei, országos, stb.) nyitva tarthat, függetlenül attól, hogy a rendezvénynek ki a szervezője, ki a bonyolítója.” A 10-es pont szerint pedig: „Rendezvény esetén a büfé el nem keríthető. A büfé bejárata felőli fedett részen mások által rendezvény nem tartható.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!