Sport

2007.10.26. 14:25

Kroos meccset nyert a Bayernnek

<p>A mindössze 17 éves Toni Kroos parádéjával nyerte meg a Crvena Zvezda elleni UEFA-kupa mérkőzését a Bayern München csütörtök este.</p>

A bajorok saját nevelésű játékosa 2-1-es hazai vezetésnél, a 81 percben állt be Van Bommel helyére. A fiatal tehetség beküldése jó ötletnek bizonyult, Kroos ugyanis előbb szabadrúgásból gólpasszt adott a duplázó Klosénak, a 94. percben pedig ő maga is betalált a szerbek kapujába. Kroosnak ez még csak a harmadik mérkőzése volt a felnőtt csapat színeiben.

Szintén győzött a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht. A belga csapat 2-0-ra verte a Hapoel Tel-Aviv gárdáját. A magyar védő végig a pályán volt.

Döntetlenre volt csak képes viszont az AEK Athén. A görög csapat 1-1-re végzett a Debrecent a Bajnokok Ligájából kiejtő Elfsborg otthonában. Tőzsér Dániel végigjátszotta a tálokozót a vendégek színeiben.

Szintén 1-1-el ért véget a forduló rangadója, a Villareal - Fiorentina mérkőzés is, akárcsak a Zenit - Az Alkmaar és a Bolton - Braga találkozó is. Meglepetésre kikapott viszont hazai pályán a Tottenham a spanyol Getafe-től, míg az Atletico Madrid 3-3-at játszott a Lokomotív Moszkva ellen. Az Everton simán verte a korábban a Blackburnt búcsúztató Larisszát, a Bordeaux pedig küzdelmes mérkőzésen győzte le a Galatasarayt.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!