új alakulat

2021.10.08. 09:18

Dragnea: Már több mint 80 ezer tagja van a Szövetség a Hazáért pártnak

Viceprim-ministrul si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), Liviu Dragnea, participa la inregistrarea emisiunii "Dupa 20 de ani" a postului de televiziune ProTv, in Bucuresti, vineri, 15 noiembrie 2013. Emisiunea va fi difuzata, duminica, 17 noiembrie 2013. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Fotó: Octav Ganea

Liviu Dragnea volt szociáldemokrata pártelnök szerint már több mint 80 ezer tagja van a Szövetség a Hazáért nevet viselő pártnak, amelyet teljes támogatásáról biztosított, de jómaga még nem tagja.

Az új alakulat létrehozását kezdeményező Codrin Ştefănescutól származó információkra hivatkozva Dragnea azt nyilatkozta csütörtök este a B1 televíziónak, hogy már megalakult 35 megyei szervezet, és több mint 80 ezren csatlakoztak a párthoz.

Hozzátette, a politikai formáció szépen gyarapodott a megalapításának bejelentése óta eltelt két hétben, bár napokig nem működött a honlapja, miután ismeretlenek több ízben is megpróbálták feltörni.

Jómaga még nem tagja az alakulatnak – vallotta be -, de minden erejével és tudásával támogatni fogja, mert ebben a pártban látja az egyetlen esélyt Románia újjászületésére.

Dragnea szerint Romániát már több mint két éve külső erők tervei szerint irányítják. „Az ország a gyávaság és a hozzá nem értés spiráljában rekedt, ami a gazdaság és a társadalom folyamatos leépülését okozza. Ez a párt, be kell vallanom, kellemesen meglepett engem” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában