Botoşani megye

2024.06.23. 16:36

Frissítve| Meghalt a negyedik férfi is a tejüzem ülepítő medencéjéből kimentettek közül

Illusztráció

Agerpres

Frissítés:

Meghalt a negyedik férfi is azok közül, akik beleestek egy tejüzem ülepítő medencéjébe vasárnap a Botoşani megyei Ibăneşti-en – közölte vasárnap este a iaşi-i SMURD koordinátora, Diana Cimpoieşu. Az áldozat eszméleténél volt, amikor kimentették a medencéből. Mentőhelikopterrel a botoşani-i megyei kórházba szállították, de az orvosok nem tudták életben tartani.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a tejüzem egyik alkalmazottja vasárnap délután karbantartási munkálatokat végzett a szennyvíztisztító rendszeren, amikor az ülepítő medencébe esett. Két munkatársa és a vállalat ügyvezetője megpróbálták kimenteni, de az aknában felgyülemlett gázok miatt elvesztették az eszméletüket. Miután kiemelték az ülepítőből, a cég ügyvezetőjét sikerült újraéleszteniük a mentősöknek, de később ismét leállt szíve, és nem tudták megmenteni az életét.

Két másik társa a helyszínen meghalt.


Korábban írtuk:

Egy tejüzem udvarán levő ülepítő medencébe esett négy férfi vasárnap délután a Botoşani megyei Ibăneşti településen; ketten közülük meghaltak.
A Botoşani megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a 47 és 56 év közötti férfiakat a katonai tűzoltók emelték ki az ülepítőből. Egyikük eszméleténél volt, amikor kimentették, őt kórházba szállították.
A másik három személynél elkezdték az újraélesztést, amely egyikük esetében sikeres volt, őt később helikopterrel szállították kórházba.
A másik két férfinél csak a halál beálltát tudták megállapítani az orvosok. Az egyik elhunyt 50, a másik 52 éves volt - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában