Baleset

2024.05.20. 15:10

Elütött egy nőt, majd elhajtott a helyszínről egy Gorj megyei polgármester

Illusztráció

Agerpres

Gondatlanságból elkövetett testi sértés és a baleset helyszínének elhagyása miatt indult kivizsgálás egy Gorj megyei polgármester, Robert Păiuşi ellen, aki az általa vezetett személygépkocsi jobboldali tükrével elütött egy nőt, majd továbbhajtott. A rendőrség gyanúja szerint az elöljáró az incidens idején tudatmódosító szerek hatása alatt állt.
A Gorj megyei Stejari község polgármesterén feltartóztatásakor drogtesztet végzett a rendőrség. Az eredmény tudatmódosító szerek jelenlétére utalt a szervezetben, de ez nem használható fel bizonyítékként büntetőeljárásban, ezért a férfit egy egészségügyi intézménybe kísérték biológiai mintavételre - közölte a Gorj megyei rendőrség.
A 39 éves Robert Păiuşi vasárnap Băceşti településen elütött egy 24 éves női gyalogost az általa vezetett autó jobb tükrével, majd továbbhajtott. A nő megsérült, kórházi ellátást igényelt. A polgármestert megszondáztatták, légalkoholszintje nulla volt.
Egy Facebook-bejegyzésben Robert Păiuşi azt állította, hogy a baleset áldozata nem sérült meg 'sem a kezén, sem a bordáin', és már otthon van. A bejegyzésben Păiuşi utalást tett rá, hogy az AUR lejárató kampányának áldozata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában