Rendőrségi

2024.05.25. 15:14

Elfogták a rendőrök a Botoşani megyei gyerekgyilkosság gyanúsítottját

Forrás: IPJ Botosani

Agerpres

Elfogták a hatóságok azt a férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt, majd megölt egy 8 éves kislányt Albeşti község területén - jelentette be szombaton a Botoşani megyei rendőrség szóvivője. Delia Nenişcu tájékoztatása szerint a 32 éves férfit figyelmeztető lövésekkel állították meg az otthona közelében, amikor a rendőrök láttán menekülni kezdett.
A 8 éves kislányt holtan találtak szombat hajnalban a hatóságok az Albeşti községhez tartozó Jijia melletti akácerdőben. Delia Nenişcu rendőrségi szóvivő korábbi közlése szerint a gyermek péntek este 8 óra körül egy közelben lakó rokonához indult kíséret nélkül, de nem jutott el a rokonhoz, és nem is tért haza.
Az eddigi információk szerint a kislányt megerőszakolták, majd megölték. A szóvivő tájékoztatása szerint több mint száz rendőrt, csendőrt és határrendészt mozgósítottak és egy helikoptert is bevetettek a tettes kézre kerítésére. A Botoşani megyei ügyészség emberölés gyanújával indított büntetőeljárást. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában