Körözik

2024.04.09. 18:21

Megszökött Bukarestben egy emberölésért elítélt fogvatartott

Megszökött kedden egy emberölésért 18 éves szabadságvesztésre ítélt férfi Bukarestben – közölte az Országos Börtönigazgatóság.

Agerpres

A tájékoztatás szerint a Mészáros Zsombor nevű 34 éves elítélt 15 óra körül szökött meg a fővárosi második kerületben egy rabszállító járműből. A férfit a Rahova börtönkórházban kezelték. A Ritmului utca 24. szám alatt található Hiperdia Ritmului nevű fővárosi kórház közelében szökött meg a rabszállító járműből.

Az elítélt 1,80 centiméter magas, sportos testalkatú, szeme kék, szemöldöke ívelt, arcformája ovális, bőre világos, haja gesztenyebarna. Több tetoválást visel. Szökésekor sötét pólót hordott, melltájékon fehér ábrával, sötét mellényt, sötét mackónadrágot és fekete talpú, piros-fehér edzőcipőt.

A börtönigazgatóság emlékeztetett, hogy a rabszállító jármű elhagyása szökésnek minősül, és a Btk. 258-as cikke értelmében hat hónaptól 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Mészáros Zsombor 2017-ben halálra verte barátnőjét, majd a holttestet egy autó csomagtartójában hagyta – írja a szatmar.ro. A német állampolgárságú nő rokonainak elmondása alapján a két fél kapcsolata már korábban megromlott, arra azonban senki sem számított, hogy ilyen csúnya véget ér kettejük viszonya. Az ügyészség jelentése szerint a férfi és a nő a Károlyi úton, az autóban ülve szóváltásba keveredett, majd a vita tettlegességig fajult. Mészáros Zsombor a szó szoros értelmében halálra verte barátnőjét, majd élettelen testét a nő autójának csomagtartójába rejtette. A járművel a szatmári Fabricii utcáig hajtott, majd a felüljáró alatti parkolóban hagyta azt. Végül itt találták meg az áldozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában