Erőszak

2024.04.18. 11:55

Kéthónapos kislánya súlyos bántalmazásával gyanúsítanak egy katonanőt, letartóztatták

Illusztráció

Agerpres

Harminc napos vizsgálati fogságba helyeztek egy a hadsereg szolgálatában álló nőt, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta két hónapos kislányát.
A legfőbb ügyészség csütörtöki tájékoztatása szerint a bukaresti katonai törvényszéki ügyészség április 14-én indítványozta C.V.A. katona letartóztatását családon belüli erőszak gyanúja miatt. A katonai ügyészség szerint a nő április 11-én, amikor egyedül volt otthon két hónapos kislányával, súlyosan bántalmazta a gyermeket.
A kislány kétoldali koponyatöréssel, két bordatöréssel, jobb felkarcsonttöréssel, jobb kézfejtöréssel, arc- és nyaki sérülésekkel került kórházba. Az előzetes törvényszéki orvosszakértői felmérés alapján 40-50 napos egészségügyi ellátást igényel, ha nem lépnek fel szövődmények.
A bukaresti katonai törvényszék helyt adott az ügyészség javaslatának, és elrendelte a nő 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában