Fesztivál

2024.04.02. 14:39

Idén is több száz fiatal önkéntest von be a szervezésbe a VIBE Fesztivál

Április 14-ig lehet jelentkezni önkéntesnek Erdély legnagyobb magyar fesztiváljára.

Sajtóközlemény

Fiatalként fesztiválon önkénteskedni nemcsak azért nagyszerű dolog, mert remek ismerkedési és szórakozási lehetőségeket rejt, hanem azért is, mert értékes, a későbbiekben remekül hasznosítható tapasztalatokra lehet szert tenni a rendezvényszervezés, a gyors és hatékony kommunikáció, illetve problémamegoldás terén. Tavaly több mint négyszáz önkéntes dolgozott a VIBE Fesztiválon, nélkülözhetetlen munkájukat közel ezerötszázfős szervezői stáb felügyelte.
A VIBE Fesztivál mozgatórugóinak számító önkéntesek részt vettek a fesztivál területének előkészítésében, ott voltak a beléptetéskor, segítették a szabadidős programok lebonyolítását, de volt, aki a kemping vagy a raktár területén végzett értékes munkát.
A szervezők idén is várják azokat a 16 év feletti, 29 év alatti fiatalokat, akik szívesen dolgoznak csapatban, és szeretnék kipróbálni magukat a rendezvényszervezésben. Jelentkezni április 14-ig (éjfélig) lehetséges. Az önkénteskedés napi 6 órás munkát feltételez a fesztivál előtti, építési időszakban, a fesztivál ideje alatt, illetve a bontáskor. A szervezők minden önkéntes számára biztosítanak ingyenes belépőt a VIBE-ra, sátorhelyet a kemping területén, napi egy étkezést, vizet és kávét.
A jelentkezők kiválaszthatják, melyik területen szeretnének dolgozni, legyen szó helyszíni felügyeletről, a VIBE KOLI-ról, a Fashion Cornerről, az önkéntes bázisról, a jegyekről, a sport vagy szórakoztató programokról, a raktárról vagy egyéb területről. Arról, hogy melyik terület mit fed, a VIBE Fesztivál honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők, ugyanott lehetőség van online jelentkezni is.
A VIBE Fesztivált idén július 4–7. között szervezik meg Marosvásárhely mellett, a Maros-parton. Fő headliner az amerikai világsztár, Jason Derulo, rajta kívül pedig olyan nemzetközi meghívottak is fellépnek, mint Sigala, Sigma, Fedde Le Grand, Dubfire, Traumer vagy Alan Fitzpatrick. A zenei program gerincét emlett az erdélyi és a magyarországi zenekarok adják, mint például a 4S Street, Ajsa Luna, a Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, a BSW, ByeAlex és a Slepp, a Carson Coma, a Dreamflow, a DST Queen, Dzsúdló, az Erdelyrap Sessions, a Halott Pénz, a Hundred Sins, az Ivan and the Parazol, KKevin, Lil Frakk, Manuel, az On the low (AKC MISI, EKHOE, GRASA, KISÉ), a Parno Graszt, Pici, Pogány Induló, Sisi, T Danny és Valmar.
A jegyet akár részletfizetéssel is be lehet szerezni, további információkért kattintsatok a vibefestival.ro honlapra, újabb bejelentésekért pedig kövessétek figyelemmel a VIBE Fesztivál Facebook- és Instagram-oldalát, illetve TikTok profilját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában