Nyilatkozat

2024.04.25. 09:00

Ciolacu szerint Piedonénak a PSD csapatában van a helye

Forrás: Agerpres

Agerpres

A Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, Marcel Ciolacu kormányfő szerint a főváros ötödik kerületi polgármesterének, Cristian Popescu Piedonénak 'a szociáldemokrata csapatban' van a helye.
A miniszterelnököt egy szerdai sajtóeseményen megkérdezték az újságírók, hogy meghívta-e tárgyalásokra a Humanista Szociálliberális Párt (PUSL) színeiben megválasztott polgármestert.
Ciolacu nemmel válaszolt, hozzátéve, hogy csak üzent Cristian Popescu Piedonénak. Közlése szerint arra kérte az elöljárót, hogy a bukarestiek érdekeit tartsa szem előtt. Hangsúlyozta, hogy ha Piedonénak továbbra is ötödik kerületi polgármesterként lenne helye a PSD csapatában.
'Én nem győzködök senkit. Mindenki maga dönti el, hogy mit kell tennie' - válaszolta a kormányfő arra a kérdésre, miszerint arról próbálja-e meggyőzni Piedonét, hogy lépjen vissza a főpolgármester-jelöltségről.
'Azt kell szem előtt tartanunk, hogy mi a legjobb Bukarest számára. Félre kell tennünk a hiúságunkat' - jelentette ki Ciolacu, aki meggyőződését fejezte ki, hogy a PSD jelöltje, Gabriela Firea lesz Bukarest következő főpolgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában