Drón

2024.03.29. 16:30

Ciolacu: Nem ez az első ilyen eset, de szeretném, ha az utolsó lenne

Forrás: Agerpres

Agerpres

Lezárták azt a területet a Brăilai Nagyszigeten, ahol egy drón maradványait találták meg csütörtök este; az incidens kivizsgálása folyamatban van - nyilatkozta pénteken Marcel Ciolacu miniszterelnök, aki szerint emberélet nem forgott veszélyben.
A Temesváron tartózkodó kormányfőt a drón eredetéről, illetve arról faggatták az újságírók, hogy mi történt volna, ha lakott területen csapódik be. Ciolacu azt mondta, várják a nyomozás eredményeit, de a becsapódás helyén keletkezett kráterből arra következtetnek, hogy robbanás nem történt, így a drón akkor sem okozott volna kárt, ha máshol zuhan le.
"Nem ez az első ilyen eset, de szeretném, ha az utolsó lenne. Emberélet nem forgott veszélyben" - fogalmazott a miniszterelnök.
A védelmi minisztérium péntek reggel arról számolt be, hogy egy lehetséges drón maradványait azonosították a hatóságok csütörtök este a Brăilai Nagyszigeten, egy mezőgazdasági területen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában