Választások

2024.03.20. 14:14

Cătălin Cîrstoiu hivatalosan is a PSD és a PNL közös főpolgármester-jelöltje Bukarestben

Forrás: Agerpres

Agerpres

Hivatalosan is bemutatkozott szerdán a Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) közös főpolgármester-jelöltje, Cătălin Cîrstoiu. A Bukarest főpolgármesteri székére pályázó orvost egy sajtótájékoztatón mutatták be, amelyen jelen volt Marcel Ciolacu, a PSD elnöke, Nicolae Ciucă, a PNL elnöke, valamint a két párt bukaresti szervezeteinek elnökei, Gabriela Firea és Sebastian Burduja is.
Nicolae Ciucă azt mondta, politikán kívüli embert akartak felkérni a feladatra, és Cătălin Cîrstoiu 'egész életében mást sem tett, csak az embereket szolgálta, nem érdekli sem az üzlet, sem a szereplés, sem a televíziós vitaműsorok'.
Marcel Ciolacu kifejtette, a főpolgármesteri tisztséget olyan személynek kell elfoglalnia, aki jó menedzser, képes irányítani egy munkaközösséget, fogadni külföldi polgármestereket, és 'katalizátorként' hat a haladó szellemű emberekre. Cătălin Cîrstoiu a legmegfelelőbb főpolgármester-jelölt - mondta Ciolacu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában