Támogatott tartalom

2024.02.09. 16:02

Gyerekek, szerelem van a levegőben, a nagyváradi ERA Parkban

Gyerekek, szerelem lesz a levegőben február 11-én, a nagyváradi ERA Parkban. Mint minden évben, az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpont különleges eseményekkel ünnepli a szerelmet.
Az egyik ilyen rendezvény, amelyet a legkisebbeknek szentelnek, vasárnap 17 órától 20 óráig lesz megtartva a komplexum rendezvénytermében.
A gyerekek különleges hangulatban, arcfestéssel, lufimodellezéssel, valamint a Vidámság Barátainak kreatív és szórakoztató műhelymunkáival ünnepelhetnek.
Többek között egy felfújható buborékház, a szeretett Barbie és Ken figurák várják őket, valamint egy játék – Mennyire ismered a kedvesedet?
Az egyik legszórakoztatóbb pillanat a Dodgeball lesz – párnákkal, labdákkal és lufikkal való csatázás.

A részvétel mindenki számára ingyenes.

Végül, de nem utolsósorban, a nagyváradi ERA Park a felnőttek számára is „szeretetteljes” rendezvényekkel készült. Február 9. és 11. között lépjenek be a nagyváradi ERA Park Facebook-oldalára és hagyjanak egy kommentet a „Mit választ Valentin-napra?” kampányhoz készült bejegyzéshez. Csak fel kell írniuk, hogy – a felsoroltak közül – melyik ajándékot választják, és megnyerhetik az 50 darab 100 lej értékű utalvány egyikét, amelyet február 14-én, szerdán használhatnak fel az ERA Park éttermeiben és kávézóiban.
Ezenkívül február 9–14. között a kupola alatt a látogatók egy szép emléket is készíthetnek, amikor a LOVE szót alkotó óriási, kivilágított betűk mellett fényképezkedhetnek.

Ünnepeljük tehát együtt a szerelmet!

CH22412

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában