Utazás

2024.02.20. 15:14

Amerikába indít járatokat a TAROM

Illusztráció

BN-össszeállítás

A TAROM román légitársaság szerdán bejelentette, hogy februártól újraindítja járatait az Amerikai Egyesült Államokba. „A TAROM az első olyan román légitársaság, amely naponta összeköti ügyfeleit az Egyesült Államokkal. A TAROM már forgalmazza a jegyeket a Bukarest – New York és a Bukarest – Miami útvonalakra” – áll a társaság sajtóközleményében.
Naponta indítanak repülőgépeket február 1-től a bukaresti „Henri Coandă” repülőtér, valamint a New York-i JFK nemzetközi repülőtér és a Miami nemzetközi repülőtér között, madridi vagy római átszállással. A járatokat az Air Europa és az ITA Airways társaságokkal partnerségben működtetik. A TAROM tervei között szerepel, hogy a közeljövőben más amerikai úti célokra is indít majd járatokat és az is, hogy sűríteni fogják a járatszámokat.
A repülőjegyek ára 608 eurótól kezdődnek New Yorkba, és 785 eurótól Miamiba. Az árak az oda-vissza utakra vonatkoznak, és tartalmazzák a kézipoggyászt, a feladott poggyászt (egy 23 kg-os bőrönd) és a kapcsolódó illetékeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában