Tanügy

2024.01.10. 08:39

Több iskolában szerdán sem lesz oktatás a havazás miatt

Illusztráció

Agerpres

Tizenegy Brăila, Iaşi és Neamţ megyei iskolában szerdán sem lesz oktatás a havazás miatt - közölte kedd este a tanügyminisztérium.
A tárca közleménye szerint Ligia Deca szakminiszter a nap folyamán távértekezlet keretében konzultált a megyei főtanfelügyelőkkel, miután a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt kedden nyolc megye több iskolájában szünetelt a tanítás.
Ezen iskolák nagy részében szerdán újraindul a tanítás, azonban Brăila megye egy, Iaşi megye nyolc és Neamţ megye két tanintézményében továbbra sem lesz oktatás - közölte a tárca. A minisztérium szerint az elmaradt órákat be kell majd pótolni a tanintézetek igazgatótanácsa által megszabott program szerint.
A tanfelügyelőségektől kapott jelentés alapján összesített adatok szerint a kedvezőtlen időjárás miatt kedden szünetelt a tanítás Bákó megye 3, Botoşani megye 4, Brăila megye 6, Buzău megye 2, Galac megye 7, Neamţ megye 6, Suceava megye egy, illetve Iaşi megye valamennyi oktatási intézményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában