Riasztás

2024.01.05. 10:44

Szeben megye: három jármű ütközött az A1-es autópályán

Forrás: ISU Sibiu

Agerpres

Három jármű ütközött péntek reggel az A1-es autópálya Nagyszeben-Szászsebes közötti szakaszán a 245-ös kilométerszelvénynél - tájékoztatott a Szeben megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU). A hatóságok riasztották a környező kórházakat.

A Szeben megyei ISU szóvivője, Andreea Ştefan közlése szerint a baleset helyszínére tűzoltóautót, műszaki mentősöket, két SMURD-egységet, egy mentőautót és egy mentőhelikoptert is küldtek.

A rendőrség közleménye szerint két teherautó és egy nyerges vontató ütközött az autópályán. Az eddigi információk szerint öt személy sérült meg a balesetben. A helyszínelés idején mindkét irányban szünetel a forgalom az A1-es sztrádán.

Utóbb a Szeben megyei ISU szóvivője, Andreea Ştefan közölte, hogy a balesetben kilenc személy sérült meg, mindegyikük kórházi kezelésre szorul. Egy férfit és egy nőt a műszaki mentősök szabadítottak ki a járművek roncsai közül. A legsúlyosabban egy 40 éves férfi sérült meg, akit a SMURD helikoptere szállít kórházba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában