Közlemény

2024.01.04. 08:46

ISU: az első tűzoltócsapatok a riasztás után 13 perccel érkeztek ki a helyszínre

Forrás: Agerpres

Agerpres

A tűzoltók a riasztás beérkezése után 13 perccel értek ki a Tohani faluban levő Ferma Dacilor panzióhoz - szögezte le a Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség.
Az ISU a nyilvánosság előtt megjelent információk miatt tartotta fontosnak ezt megjegyezni szerda este kiadott közleményében, és cáfolta, hogy a tűzoltók 40 perccel a riasztás után érkeztek ki a helyszínre.
"A közvélemény helyes tájékoztatása érdekében pontosítjuk: a segélyhívás 05.46-kor érkezett a Prahova megyei ISU diszpécseri irodájába; a riasztást követően az első tűzoltócsapatok 05.59-kor érkeztek a beavatkozás helyszínére, két tűzoltóautóval, egy tartálykocsival és egy SMURD-csapattal" – olvasható a felügyelőség közleményében.
Ezt követően további tűzoltó- és mentőcsapatokat is a helyszínre rendeltek. Összesen 10 tűzoltókocsi, egy több személy és sérült szállítására alkalmas kocsi, 4 SMURD mentőautó, 4 rohamkocsi és 3 mentőautó bevetésére került sor - mutat rá az ISU.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában