Bírság

2024.01.04. 14:54

Éhes szabálytalankodó akadályozta a forgalmat Suceava városában

Forrás: Stirisuceava.net

Borsosan megfizetett az étvágyáért az a 21 éves fiatalember, aki a rendőrök felszólítása ellenére sem hagyta el azt a kocsisort, amely Suceava városában egy autós gyorsétterem környékén akadályozta a forgalmat. A fiatalember január elsejének estéjén döntött úgy, hogy gyorséttermi étellel szeretné csillapítani éhségét. Nem volt egyedül, ugyanis a gyorséttermi lánc üzleténél várakozó kocsisor már túlhaladta az étterem számára fenntartott területet, és a város egy sugárútjának első sávját is elfoglalta, akadályozva ezáltal a környék autós forgalmát. 

A probléma orvoslására rendőrök szálltak ki a helyszínre, az ideiglenes rendszámú autó vezetője azonban megtagadta a hatóság azon felszólítását, hogy hagyja el a kocsisort. A fiatalember azzal érvelt, hogy maradni akar a rendelése leadása végett. A rendőrök nem fogadták el a választ, bilincsben vitték a rendőrörsre az ellenszegülő sofőrt, akit több szabálytalanság elkövetése miatt, köztük a kereszteződés elzárása és a rendőri felszólítás megtagadása miatt 5945 lejre bírságolták. A pénzbüntetés mellett harminc napra felfüggesztették a jogosítványát, így egy ideig bizonyosan nem fog hasonló problémát okozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában