Iaşi megye

2023.12.04. 14:28

Megszúrta feleségét egy férfi Belceşti község polgármesteri hivatalának udvarán

Illusztráció

Agerpres

Több késszúrással súlyosan megsebesítette feleségét egy férfi hétfőn a Iaşi megyei Belceşti község polgármesteri hivatalának udvarán.
Dumitru Tanasă polgármester beszámolója szerint, a férfit az intézmény alkalmazottai fogták le, majd átadták a rendőrségnek. Az elöljáró úgy tudja, a házaspár közös megegyezéssel döntött a válásról, kérelmezték a házasságuk felbontását, és hétfőn kellett volna aláírniuk a válási papírokat. „Az incidens előtt összeszólalkoztak, nem tudom, hogyan fajulhatott idáig a helyzet” - mondta.
A nőt súlyos állapotban vitték kórházba a rohammentő-szolgálat (SMURD) helikopterével. A Iaşi megyei SMURD vezetője, Diana Cimpoeşu szerint a jobb karján, az alhasán, valamint mellkastájékon érték szúrások, műtétnek vetik alá.

Büntetőeljárást indított a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki több késszúrással súlyosan megsebesítette feleségét hétfőn a Iaşi megyei Belceşti község polgármesteri hivatalának épületében.
A Iaşi megyei ügyészség közleményben ismertette az eset részleteit. Az eddigi vizsgálatokból kiderült, hogy a 40 éves férfi és 30 éves felesége egy szomszédjukkal együtt mentek a polgármesteri hivatalba, hogy benyújtsák a házasság közös megegyezéssel történő felbontásához szükséges iratokat. Az intézmény előterében a férj meggondolta magát, és a feleségével kimentek az udvarra megbeszélni az ügyet. Vita közben a férfi kést és könnygáz-spray-t vett elő, és rátámadt a feleségére meg a szomszédra. A nő bemenekült a polgármesteri hivatal épületébe, de a férj utolérte, és több késszúrást ejtett rajta, amíg a szomszédnak sikerült közbelépnie. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A férfi ellen büntetőeljárás indult, jelenleg rendőri őrizetben van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában