Koalíció

2023.11.18. 17:29

Bode: A liberálisoknak nem volt és nem is lesz könnyű részt venni a jelenlegi kormánykoalícióban

Agerpres

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) főtitkára, Lucian Bode szombaton kijelentette, hogy a liberálisoknak nem volt és nem is lesz könnyű részt venni a jelenlegi kormánykoalícióban.
A politikus a PNL câmpulungi szervezetének ülésén szólalt fel. Kifejtette, hogy a liberálisok azért maradnak kormányon, mert a romániaiak nyugalmat, tisztességes életszínvonalat szeretnének, és tudni akarják, hogy jó kezekben van az ország irányítása. 'A romániaiak nem akarnak (...) cirkuszt, nem akarnak botrányt, nem akarnak gyűlöletet és társadalmi megosztottságot, felelősséget és konkrét jövőképest várnak el tőlünk' - jelentette ki.
Bode hozzátette, hogy a PNL továbbra is legjelentősebb jobboldali párt Romániában, amelynek célja a jövő évi választások megnyerése. Megjegyezte, hogy komolytalan ellenfélnek tartja a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) köré épülő jobboldali választási szövetséget. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában