Átszervezés

2023.10.31. 14:08

A kormányfő felkérte a minisztereket, hogy terjesszenek elő átszervezési javaslatokat

Agerpres

Marcel Ciolacu kormányfő a kabinet keddi ülésén felkérte a minisztereket, hogy terjesszenek elő átszervezési javaslatokat annak érdekében, hogy az egyes minisztériumokban egyetlen struktúra kezelje a jóváhagyások és engedélyek elektronikus úton való kibocsátását.
'Sürgős megoldásokra van szükség ahhoz, hogy az embereket ne jártassuk fölöslegesen. A polgároknak, üzletembereknek, polgármestereknek és mindazoknak, akiknek engedélyekre és jóváhagyásokra van szükségük, tudniuk kell, hogy ezeket online, az illetékes minisztérium egyetlen szolgálatánál megszerezhetik, és nem kell a tárca fennhatósága alá tartozó különféle ügynökségeknél és igazgatóságoknál kopogtatniuk' - mondta a miniszterelnök a kormány sajtóirodájának keddi közleménye szerint.
Ciolacu felkérte minisztereit, hogy tejesszék elő az erre vonatkozó átszervezési javaslataikat a miniszterelnöki kancellária vezetőjének, valamint Marian Neac?u és Cătălin Predoiu miniszterelnök-helyetteseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában