Gyász

2023.09.12. 08:13

Gyászhírek, szeptember 12.

Fotó: Illusztráció

Fájdalommal, de egyben szeretettel a szívünkben búcsúzunk a drága férjtől, apától, nagyapától, apóstól, MOLNÁR ALBERTTŐL, aki életének 78-ik évében hirtelen elhunyt. Örök szeretettel fogunk emlékezni Rád és a közösen eltöltött, élettel teli pillanatokra! A gyászszertartás Biharpüspökiben lesz szerdán 15 órától. Gyászoló családja.

*

Másképp lenne minden, ha velünk lennél, Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Rád gondolunk e napon minden évben, Ki fent laksz már a magas égben. Vigyázol ránk most is onnan fentről, A lelkünkhöz szólsz a végtelenből.” Ünneplés helyett szomorú szívvel gondolunk drága szerettünkre, IFJ. MÁTÉ JENŐRE (JENCIRE) (Biharszentjános), aki ma lenne 60 éves. Mindennap gondolunk rá, de hiányát a mai napon fokozottan érezzük. Olyan szeretettel köszöntenénk mi is őt ma születésnapja alkalmából, amilyen szeretettel ő köszöntött minket. Közös emlékeinket felidézve abban bízunk, hogy a mennyei karban ünnepel. Fájó szívvel emlékeznek: örökké bánatos szülei, testvére és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZÉLL KATALIN családjának, szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZABÓ ATTILA családjának, szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Örök fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, SARKADI ISTVÁN életének 73. évében elhunyt. Adjon a jó Isten neki örök nyugodalmat! Temetése a biharpüspöki temetőben lesz ma, szeptember 12-én 13 órakor. Örökké bánatos szerettei, fiai, menye, unokája, testvére és annak családja, sógora és annak családja, apatársa és családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik ezekben a nehéz pillanatokban mellettünk álltak, gyászunkban osztoztak, mikor édesapámat, JENEI MIHÁLYT utolsó útjára kísértük. Áldás legyen drága emlékén! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk unokatestvérünknek, TANNER SZIDÓNIÁNAK szeretett édesapja, JENEI MIHÁLY elvesztése feletti gyászában, szomorúságában. Kívánunk erőt, vigasztalódást a messzi távolból, kegyelettel. Jenei Roland, felesége, Éva, gyermekei: Léda, Zalán, Vincze és Jenei Szabolcs.

*

Utait láttam és meggyógyítom őt; vezetem őt és vigasztalást nyújtok neki és gyászolóinak.” (Ézs. 57:18) Őszinte részvétünk a gyászoló családnak drága szerettük, JENEI MIHÁLY elhunyta miatt érzett szomorúságukban. Kívánunk vigasztalódást, együttérzéssel, kegyelettel osztozunk gyászukban. Henriett, Jenő, Eszter, Panna és Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában