Baleset

2023.08.09. 18:42

Állami vasúttársaság: magától esett ki a Kolozsvár-Bukarest vonat kocsijának ajtaja

Forrás: CFR SA

Agerpres

Cáfolta szerdán a román állami vasúttársaság (CFR SA), hogy vasúti munkagép szakította volna le kedden a Kolozsvárról Bukarestbe tartó vonat utolsó kocsijának ajtaját.
A CFR utasszállító részlege (CFR Călători) keddi közleménye arról számolt be, hogy amikor a Kolozsvárról a főváros felé tartó IR 1836-os tartó vonat elhagyta a Fehér megyei Borbánd (Bărăbanţ) állomását, a vasúti infrastruktúrán dolgozó munkagép beakadt szerelvény utolsó kocsijának tolóajtajába és letépte azt.
A CFR SA viszont cáfolta ezt szerdai közleményében. Azt írták, a CFR Călători 'tendenciózusan' és a professzionalizmust nélkülöző módon tájékoztatta a közvéleményt, úgy állítva be a történteket, mintha azok a CFR SA személyzetének hibájából történtek volna. Azt írták, a vasúti kocsi ajtaja 'magától' esett ki és zuhant a sínekre, amint ezt a térfigyelő kamerák felvétele is igazolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában