Baleset

2023.05.21. 16:05

Kolozs megye: országút széli étteremben kötött ki autójával szombat éjjel egy 19 éves sofőr

Egy 19 éves fiatalember szombat éjjel egy étteremben kötött ki autójával a Kolozs megyei Nemeszsukon, miután elvesztette uralmát a kormány felett.

Agerpres

A Kolozs megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) vasárnapi tájékoztatása szerint a vasárnapra virradó éjszaka 4 óra körül riasztották a katonai tűzoltókat és a mentőket egy közúti balesethez a Kolozsvárt Szamosújvárral összekötő 1C jelzésű országútra. A helyszínre kiérkező katasztrófavédelmi erők az országút mellett álló étterem belsejében találtak egy autót, és körülötte a sofőrt és három utasát, mindhárman férfiak. Az étteremben szerencsére nem tartózkodott senki.

Mint kiderült, a Máramaros megyei fiatalember által vezetett személygépkocsi Szamosújvár irányából haladt Kolozsvár irányába, amikor a 17-es kilométernél a sofőr elvesztette uralmát a kormány felett, és a kocsi nekirohant az épületnek. A mentősök a helyszínen megvizsgálták a négy férfit, kettejüket, a két hátsó ülésen utazó utast, kórházba szállították enyhébb sérülésekkel.

A Kolozs megyei rendőrség közleménye szerint a jármű vezetője nem volt alkohol befolyása alatt. A baleset körülményeinek kivizsgálása folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában