Baleset

2023.04.07. 12:31

Robbanás történt a midiai hajójavító üzemnél, három személy megsérült

Forrás: digi24.ro

Agerpres

Robbanás történt péntek reggel a midiai hajójavító üzemnél, három személy megsérült, kettőnek közülük égési sérülések vannak az arcán. A Konstanca megyei katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint egy hajó javítása közben történt a robbanás, amelyet vélhetően gázfelhalmozódás okozott. A detonációt az első információk szerint nem követte tűz. A tűzoltók a helyszínen vannak.

FRISSÍTÉS

Egy személyt szállítottak kórházba azok közül, akik megsérültek a midiai hajójavító üzemnél péntek reggel történt robbanásban. A Konstanca megyei katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője, Anamaria Stoica elmondta, a robbanásban három személy szenvedett égési sérüléseket, de csak egyiküket szállították kórházba. Utóbbi román állampolgárságú, állapota stabil. A másik két személyt a helyszínen ellátták, ők megtagadták a kórházba szállítást - tette hozzá.
A Román Tengerészeti Hatóság tájékoztatása értelmében egy Sierra Leoné-i zászló alatt közlekedő, a midiai üzemben éppen javítás alatt álló teherhajó gépházában történt a detonáció, amelyet nem követett tűz. A hatóság vizsgálatot indított a robbanás okának felderítésére, vízszennyezésre utaló jeleket nem észleltek - jegyezték meg.

Forrás: digi24.ro

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában