CFR

2023.03.13. 10:22

Egy tehervonat két vagonja kisiklott Roşori de Vede állomása előtt

Forrás: Facebook/Info Trafic 24

Agerpres

Egy személygépkocsikkal megrakott, magánvállalati tulajdonban lévő tehervonat két vagonja kisiklott hétfő hajnali 4 óra körül a Roșiori de Vede állomás bejáratánál, az egyik kocsi fel is borult - tájékoztatott hétfőn a Román Vasúttársaság (CFR).
A szerelvény a konstancai kikötőbe tartott. A társaság közleménye szerint hétfő reggel még zajlottak a vasúti kocsik sínekre való visszahelyezésének munkálatai, emiatt az utasszállító szerelvényeket a többi sínpárra irányították át. A CFR craiovai területi igazgatóságának szakszemélyzete minden szükséges műszaki támogatást megad a teherfuvarozónak, hogy a kisiklott kocsikat biztonságosan visszahelyezzék a vágányra, és a lehető leghamarabb befejezzék a munkát.
Az állami vasúttársaság személyszállító vállalata (CFR Călători) ugyanakkor honlapján közzétett egy bejelentést, amely szerint az incidens miatt a Roșiori de Vede térségében nehézkes a vasúti forgalom, és az első információk szerint a kisiklott tehervonat mögött haladó IR 1822 Arad - Bukarest személyszállító vonat vészfékezni kényszerült. A szerelvény három utasa megsérült a fékezéskor, kórházi ellátásra szorultak. A többi utast az IR 79 Budapest - Bukarest vonat vitte tovább a célállomásra - közölte a CFR Călători. A vállalat figyelmeztet még, hogy az illető útvonalon haladó vonatoknak késésük lehet. 

Forrás: Facebook/Info Trafic 24

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában