Találkozó

2023.03.31. 08:38

Az államfővel és több miniszterrel is tárgyal Bukarestben Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke

Pénteken bukaresti látogatáson tartózkodik Frans Timmermans bel- és igazságügyi együttműködésért felelős biztos, az Európai Bizottság alelnöke, aki Klaus Iohannis államfővel és a kormány több tagjával is találkozik, illetve felszólal a Szociáldemokrata Párt (PSD) rendezvényén.

Agerpres

Az elnöki hivatal tájékoztatása szerint az államfő 13 órakor fogadja az uniós tisztségviselőt a Cotroceni-palotában. Frans Timmermans a nap folyamán külön tárgyal Tánczos Barna környezetvédelmi miniszterrel az európai zöld megállapodásról, előtte találkozik a munkaügyi, az egészségügyi, a szállításügyi, a családügyi, a művelődési és a mezőgazdasági tárca vezetőjével.

Az EB alelnöke a civil szervezetek képviselőivel is tanácskozik a klímaváltozási elleni romániai intézkedésekről, és beszédet mond az első romániai szociáldemokrata párt létrehozásának 130-ik évfordulójának alkalmából szervezett bukaresti konferencián. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában