Baleset

2023.01.09. 09:21

Három személy meghalt a Beszterce-Naszód megyében történt vasárnap délutáni balesetben

Forrás: infotraficromania.ro

Agerpres

Egy 20 éves nő, egy 21 éves valamint egy 40 éves férfi a halálos áldozata a Beszterce-Naszód megyei Telcs községben vasárnap történt közúti balesetnek - tájékoztatott vasárnap este a Beszterce-Naszód Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).
Az ISU szerint a baleset helyszínén a mentőcsapatok négy személyt találtak a személygépkocsi roncsai közé szorulva, hárman az ütközés következtében elhunytak. A katonai tűzoltók előbb az autó jobb hátulsó ülésén levő 20 év körüli személyt vágták ki a roncsok közül, aki eszméleténél volt és együttműködött a mentőkkel. A SMURD mobil intenzív terápiás mentőautójával szállították a SMURD besztercei sürgősségi központjába.
Az autóbuszban levő 37 személy közül egy szenvedett egy enyhébb sérülést, amit a helyszínen elláttak a mentősök. A sérült elutasította a kórházba szállítást.
A Beszterce-Naszód megyei hatóságok 18:33-kor feloldották a korábban életbe léptetett piros jelzésű mentési akciót, mivel a helyszínre kiszálló mentőcsapatoknak nem volt szükségük utánpótlásra. A baleset vasárnap 17 óra 30 perc körül történt a 17C jelzésű országúton, a Beszterce-Naszód megyei hatóságok életbe léptették a piros jelzésű mentési akciót. A személygépkocsiban ülő személyek a kocsi roncsai közé szorultak az ütközés nyomán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában