Politika

2022.08.12. 17:25

Marcel Ciolacu: ha lesz kormányátalakítás, azt nem fogjuk eltitkolni

Cáfolta pénteken a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, Marcel Ciolacu, hogy a koalícióban napirenden lenne a kormányalakítás.

Forrás: Marcel Ciolacu/Facebook

Agerpres

A politikus Cseke Attila fejlesztési és Vasile Dîncu védelmi miniszterrel tartott pénteken Besztercén sajtótájékoztatót. Emlékeztetett arra, hogy a miniszterelnök és a koalíciós pártok sem jelentettek be eddig kormányátalakítást.

"Nem ígérhetem, hogy nem lesznek minisztercserék, mert ez természetes egy kormányban. Csak azt mondom, hogy ez egy olyan téma, amellyel eddig senki sem rukkolt elő a döntéshozók közül. Engem se faggassanak erről, mert én sem jeleztem eddig, hogy szükségesnek látnék minisztercseréket" - válaszolta Ciolacu a kormányátalakítást firtató újságírói kérdésre.

A PSD elnöke azt mondta, hogy a koalíció működik, és ha valóban napirenden lesz a kormányalakítás, azt nem fogják eltitkolni. Hangsúlyozta, hogy a miniszterek tevékenységének kiértékelése a kormányfő hatásköre. "Valamivel több mint egy hónappal ezelőtt a kormányfő kiértékelte a miniszterek tevékenységét, és egyetlen változtatásra sem tett javaslatot a koalíciónak" - nyilatkozta a politikus.

Marcel Ciolacu, Cseke Attila és Vasile Dîncu pénteken megtekintették az új besztercei sportcsarnok munkálatait. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában