Románia

2022.03.24. 10:01

Arad megye: 16 éves diáklány zaklatása miatt indult eljárás egy tornatanár ellen

Illusztráció

Agerpres

 

Tizenhat éves lány szexuális zaklatása miatt indult kivizsgálás Pécskán egy tornatanár ellen, aki állítólag meztelen fotókat kért a lánytól és találkára hívta. Az iskola szintén belső vizsgálatot indított az ügyben. Claudia Iuga, az Arad megyei rendőrség szóvivője arról tájékoztatta csütörtökön az AGERPRES hírügynökséget, hogy Pécskán a diáklány szülei értesítették a rendőrséget a férfi magatartásáról, aki tornatanár és futballedző abban az iskolában, ahova a lány jár. A rendőrség bűnügyi eljárást indított zaklatás miatt.

 

A pécskai Gheorghe Lazăr gimnáziumhoz közel álló források arról tájékoztatták az AGERPRES hírügynökséget, hogy a tornatanár 42 éves, nőtlen, egy éve dolgozik helyettes tanárként. A férfi nem tanítja az érintett lány osztályát. A 16 éves diáklánytól egyik közösségi oldalon keresztül kért meztelen fotókat és találkára is hívta. A lány elmondta az esetet a családjának, akik értesítették a rendőrséget. Marius Göndör megyei főtanfelügyelő úgy nyilatkozott, hogy fegyelmi kivizsgálást kért az iskola vezetőségétől az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában