Románia

2022.02.10. 14:30

Ciolacu: közvitára bocsátottuk a tervezetet, amely több mint 17 milliárd lejt juttat a vállalkozásoknak

Forrás: gov.ro

Agerpres

 

Marcel Ciolacu szociáldemokrata pártelnök csütörtökön bejelentette, hogy közvitára bocsátottak egy sürgősségi rendelettervezetet, amely több mint 17 milliárd lejt juttat a romániai vállalkozóknak és cégeknek.

Adrian Câciu pénzügyminiszter csütörtökön nyilvános vitára bocsátotta azt a sürgősségi rendelettervezetet, amely a válság idején a vállalkozások számára a legnagyobb támogatást nyújtja: összesen több mint 17 milliárd lejt juttat a romániai vállalkozóknak és cégeknek - írta Ciolacu Facebook-bejegyzésében.

"Ígéretünknek megfelelően támogatási programokat indítunk a gazdaság iparosításának támogatására, a mezőgazdasági vállalkozások finanszírozására, az építési munkák támogatására és az új technológiákon alapuló innovatív projektek ösztönzésére" - hangsúlyozta a PSD elnöke.

Hozzátette, a Szociádemokrata Párt azért lépett kormányra, hogy "a románokat és a romániai vállalkozókat segítse az elmúlt 20 év legnehezebb gazdasági és társadalmi helyzetének leküzdésében".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában